Hæklekursus

Hæklekursus – genvejen til at lære

Hvem har sagt at al begyndelse er svær – bevares – det er den selvfølgelig ofte. Men behøver man bevidst at vælge den sværeste vej, når den nemmeste ligge lige foran én? Begyndergarn.dk har virkelig gjort det smart! Du skal egentlig bare gå ind på deres shop, købe deres hæklekursus eller købe en startpakke med alt det, du skal bruge og så bare følge med! Du får det hele ind med ske – så spis bare løs! De har også lavet en hækleguide, der guider dig igennem den første “svære” tid.

Hvem sagde hækleguide? Er du min?

Når du vil samle info om hækling, så er der alt du skal bruge på nettet. Det er bare et spørgsmål om, at få alt den information samlet, så du kan bruge det… og så liiige at få sorteret alle de dårlige råd fra. De dårlige råd vil bare give dig dårlige oplevelser og gøre det surt for dig, med risiko for at du helt mister modet. Hvis ikke du har en veninde som kan være din hækleguide, så søg efter et sted på nettet, hvor andre har gjort arbejdet for dig med at sortere det gode fra det dårlige. Du kan f.eks. finde en hækleguide på nettet, eller du kan tage et online hæklekursus.

Tag med på hæklekursus… fra 11-13 på lørdag

Er du parat til, at bruge en aften eller en eftermiddag i din fritid – og endda ude af huset? Det er absolut hyggeligt og du vil møde en masse i samme båd som dig. Måske tager du endda afsted med en veninde og i får jer en fælles hobby. Men det vil kræve en del af dig – lærer du bedst på lige dét tidspunkt, hvor hæklekurset foregår? Eller er du for træt? Har for meget andet i hovedet? Er væk fra familien?

Hækleguide – men er den gratis?

Som du læste ovenfor, så er en hækleguide på nettet en mulighed for dig som begynder. Men er sådan en nu gratis? Et godt sted at starte er denne gratis hækleguide med gode råd til dig som er begynder i hækling.

Når jeg skal på hæklekursus, vil jeg bestemme.

Du har betalt penge af egen lomme – så vil du også have det bedste ud af det! men på en kursusdag sammen med 10 andre, der vil det samme som dig… Hvor meget tid mon underviseren har til lige netop dig? Og hvad hvis du ikke fanger det første der bliver sagt? Mister du så sammenhængen i resten af kurset? Igen må jeg nævne begyndergarn.dk og deres gode idé med et online videokursus. Her ser du det hele fra hæklerens øjne, som du selv sidder med dit hækletøj og du lærer det fuldstændig i dit tempo. Paus, spol, gentag! Det er så smart!

Læs om hæklenåle her!