Lær at hækle

Lær at hækle – kom godt fra start

Vil du lære at hækle, er det en god idé, at have noget tid, du kan bruge på det. Der er nogle basale teknikker, du skal lære og det kræver øvelse og tid. Du må i en periode forvente, at bruge lidt tid hver dag. Går der for lang tid i mellem du har det fremme, vil du få oplevelsen af, at have glemt det lærte og føle du hver gang skal starte forfra. Og det er bare demotiverende.

Tag et kursus – hækling for begyndere

Det kan være fornuftigt at tage et kursus, for at lære de basale teknikker. Kurser kan tages i de fleste byer gennem forskellige organisationer som FOF o.lign. Det kan afskrække mange at skulle sidde i en forsamling og lære i plenum – hvad hvis jeg ikke forstår og skal hjælpes hele tiden? begyndergarn.dk har lavet et kursus online, så du kan sidde hjemme og få eneundervisning.

Hækling for dummies – det basale

For at blive dygtig til at hækle er det nødvendigt at lære nogle basale masketyper. Kan du dem er du godt på vej. Du bør kunne lave luftmasker, fastmasker og så bør du lære at hækle rundt. Som nævnt ovenfor, så kan du tage den nemme og fleksible model med et online hæklekursus for begyndere, eller du kan tage kurset ved f.eks. FOF, hvor du skal møde op på et kursussted på et bestemt tidspunkt.

Barsel, ferie eller helligdage – lær at hækle

En barsel, en ferie, nogle sammehængende fridage – det er perfekt til at få startet din nye hækle hobby. Der findes på markedet et hav af bøger og de vil sikkert kunne hjælpe dig et rigtig godt stykke på vej. Mange af dem er spækket med billeder for at lette forståelsen. Så ud og led markedet igennem og køb din første lær at hækle bog!

Begynder der skal lære at hækle?

Du har besluttet dig og så er det bare igang! 1-2-3 lær at hækle NU! Hvordan du lærer bedst, ved kun du. Hvad enten du køber en selvhjælpsbog, tager et kursus med fremmøde eller sidder hjemme til et online videokursus, så er det med at komme igang. Alle kan lære det og det handler blot om den rigtige tilgang og øvelse. Du har besluttet dig for at ville lære det og med den indstilling skal du nok komme i mål!
Du kan læse om hæklegarn og strikkegarn her!